Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Извештај са трибине "Заједно до здравља"
петак, 24 фебруар 2017 11:08
У жељи да се подигне свест опште јавности о важности превенције хроничних незаразних обољења, Дом здравља "Вождовац" је 23.02.2017. године у свечаној сали организовао здравствену трибину "Заједно до здравља" на тему "Шећерна болест - тихи убица". Презентацију је одржала и одговарала на питања заинтересованих грађана прим. др Гордана Палић Јевремовић, спец. опште медицине. Трибини су у великом броју присуствовали чланови Удружења ратних и мирнодопских војних инвалида градске општине Вождовац, председник Савета за здравство Вождовца др Слађан Тимотијевић, рукововодство и запослени Дома здравља "Вождовац". Организовањем ових трибина желимо да укажемо на важност превентивних здравствених прегледа.
 
 
Презентација иновативних решења у пружању здравствених услуга пацијентима у кућним условима
среда, 22 фебруар 2017 11:24
Након учешћа на конференцији "Телемедицина" коју је организовало Министарство здравља и упознавања са производима компаније Commwell Research and Development Ltd, договорено да се у нашој установи организује презентација у "реалним условима" уз присуство здравствених професионалаца. Презентација иновативних решења у пружању здравствених услуга пацијентима у кућним условима биће одржана 27.02.2017. године у 1130 часова у ДЗ "Вождовац".

Циљ скупа јесте да се, на практичан и приступачан начин, прикажу нове могућности у дијагностици, употребом савремених информационо - комуникационих технологија, чиме начело доступности здравствене заштите добија нови смисао.
 
 
Позив на трибину
петак, 17 фебруар 2017 14:52
 


Страна 10 од 36