Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
АКЦИЈА ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
петак, 20 април 2018 08:00

                                                                                           

 

 

Поштовани грађани,

Обавештавамо Вас да ће се, у организацији Министарства здравља Републике Србије, у недељу 22.04.2018. године од 8 до 16 часова одржати акција следећих превентивних прегледа:

  • Офталмолошких прегледа
  • Интернистичких прегледа

Прегледи ће се обављати у централном објекту Дoма здравља "Вождовац" у Устаничкој 16.

Потребно је да са собом понесете неки од идентификационих докумената (лична карта, пасош, возачка дозвола или здравствена књижица која не мора бити оверена.

 
Извештај са Фестивала дојења
четвртак, 19 април 2018 10:46

Биће млека и здравих беба

Они који тврде да су труднице нервозне, раздражљиве, плачљиве, захтевне, хировите и вазда гладне, нису упознали ниједну од 180 дивних, веселих, насмејаних, стрпљивих и знања гладних будућих мајки колико их се окупило на Трећем Авент фестивалу дојења у организацији Дечјег сајта.

Невероватне су! Све тако различите, а опет тако исте. И све имају само три жеље. Да порођај буде леп и лак. Да беба буде здрава и права. И да оне могу што дуже да доје. Мислимо да смо им јуче помогли да се макар за корак приближе њиховом испуњењу.

Дом здравља "Вождовац" и Служба за поливалентну патронажу се потрудио  да одговори на сва питања, а њих је било заиста много. Наше гошће су, кажу, отишле задовољне и спремне за дојење.

О атмосфери на Фестивалу дојења сведочи и чињеница да ниједна трудница није имала повишен притисак. Просек је 110/ 70. Кад будуће маме нико не нервира, притисак је идеалан!

 

 

 
Pадионица Превентивног центра Дома здравља "Вождовац"
петак, 23 март 2018 13:55

                                                                              

 

 

Превентивни центар Дома здрвља "Вождовац" у Устаничкој 125б, у Огранку Шумице, 24.04.2018. године од 1630 до 1830 часова, организује радионицу на тему:

"Диспепсија - бол у стомаку"    

  • превенција
  • исхрана
  • дијагностичке могућности и 
  • терапија    

 

 

Радионицу води др Наташа Лучић, доктор медицине.

 


Страна 10 од 54