Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Извештај са акције
понедељак, 19 новембар 2018 10:25

"Светски дан борбе против шећерне болести", обележен је 14 .и 15. новембра, по плану и низом активности у :
- Шест месних заједница
- Кутку здравља
- Здравственој станици ,,Војводе Степе"


Велики број заинтересованих грађана је имала прилику да провери своју гликемију, ураде анализу гликолизираног хемоглобина, провере крвни притисак, BMi и добију тумачење вредности, као и савете и инструкције интернисте у вези превенције шећерне болести и даљег поступања у случају повећане вредности и све са циљем увођења у добру метаболичку контролу.

 
Лекарска Слава Свети Врачи
четвртак, 15 новембар 2018 13:00

И ове године, 14. новембра, обележили смо лекарску славу Свети Врачи у присуству запослених, пријатеља и сарадника. Домаћин је била Служба за здравствену заштиту радника.

Начелник службе др Милета Миловановић је поздравио присутне госте и захвалио се свима што су дошли да својим присуством увеличају  и подрже овај најлепши догађај наше струке.

Затим је потсетио присутне на труд и активности који су уложени од претходне славе у циљу унапређења, како стручног рада, тако и просторних капацитета у чему нам је највећи допринос дала Општина Вождовац.

Пожелео је да са још више снаге и ентузијазма наставимо у наредном периоду са унапређењем сваког сегмента рада и јачањем међусобног поверења између корисника и запослених.

 

 
Радионице Саветовалишта за младе
уторак, 13 новембар 2018 00:00
15. новембра 2018. године у 8:00 часова, у великој сали Саветовалишта за младе Дома здравља "Вождовац", Огранак "Шумице", ул. Устаничка 125 б, одржаће се предавање на тему:

"СЕКСУАЛНО И РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЉЕ"

Предавачи су:

ПЕДИЈАТРИЈСКИ ТИМ: др Бранисалава Ковач, мс Жанка Јевремовић
ГИНЕКОЛОШКИ ТИМ: гинеколог Богдан Шошкић, бабица Гордана Милосављевић

Учесници су ученици II разреда средњих школа са територије општине Вождовац.
 
 


Страна 8 од 36