Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Европска недеља превенције рака грлића материце
понедељак, 21 јануар 2019 12:51
(21. јануар – 27. јануар 2019. године)

"РАНО ОТКРИВАЊЕ МОЖЕ СПРЕЧИТИ РАК ГРЛИЋА МАТЕРИЦЕ"

Европска недеља превенције рака грлића материце се обележава од 21. јануара до 27. јануара 2019. године у циљу подизања свести жена о раку грлића материце и начинима превенције.

Основна порука свим женама је да је рак грлића материце малигна болест која се може спречити.

"РАНО ОТКРИВАЊЕ МОЖЕ СПРЕЧИТИ РАК ГРЛИЋА МАТЕРИЦЕ" је слоган који ће обележити потребу да још једном апелујемо на наше сестре, мајке, ћерке, пријатељице да у Европској недељи превенције рака грлића материце размишљају о свом репродуктивном здрављу, и да у току године одвоје дан када ће посетити свог лекара и искористити неку од доступних могућности превенције.

Редовним гинеколошким прегледима могу се благовремено открити ране премалигне промене и спречити њихов развој у карцином.

У циљу подизања свести жена, Дом здравља "Вождовац" ће од 21. до 25. јануара омогућити да се кроз индивидуални и групни рад укаже на значај превенције обољења.

Место индивидуалног и групног рада: "Кутак здравља", ул. Устаничка 16, улаз из Колубарске улице

Време: од 700 до 930 часова

Опширније...
 
Завршени радови у Служби за физикалну медицину и рехабилитацију
петак, 28 децембар 2018 08:51
Са задовољством Вас обавештавамо да су у оквиру централног објекта Дома здравља "Вождовац" у Устаничкој 16 завршени радови на реконструкцији просторија Службе за физикалну медицину и рехабилитацију. Више од две деценије су здравствене услуге из области физикалне медицине и рехабилитације пружане у неадекватним условима, како за кориснике, тако и за саме здравствене раднике.

Радно време Службе за физикалну медицину и рехабилитацију је сваког радног дана од 7 до 20 часова, уз органозовано дежурство суботом, по распореду који се редовно објављује на званичној интернет презентацији установе.

Дом здравља "Вождовац" ће и у наредном периоду наставити да предузима мере у циљу унапређења квалитета и приступачности здравствене заштите нашим суграђанима.
 
 
Обавештење за пацијенткиње
понедељак, 24 децембар 2018 12:20

Психофизичка припрема трудница почиње са радом од 24.12.2018. године у реновираној просторији у централном објекту Дома здравља у Устаничкој 16.

Телефон за заказивање је 062/ 8091-034.

 


Страна 5 од 36