Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Извештај са акције поводом XXVII Недеље здравља уста и зуба
петак, 19 мај 2017 12:13

Поводом XXVII Недеље здравља уста и зуба, која се ове године обележава под слоганом "Осмехни се здраво", Стоматолошка служба ДЗ "Вождовац" je, поред бројних активности у оквиру којих је интензивиран рад превентивних мера, уз подршку ГО Вождовац организовала приредбу која је одржана у скупштинској сали у четвртак 18.05.2017. године. На приредби је учесвовало око 150 деце из вождовачких вртића и основних школа.

У име председника општине Вождовац скуп је поздравила Ивана Бањац, члан Већа општине, а присутнима се обратила и в. д. директора ДЗ "Вождовац" спец. др Невенка Величковић.

Забавни део програма био је испуњен скечевима, песмицама и рецитацијама деце из вртића и основних школа. Децу је забавио и познати аниматор Пеђолино. На крају су подељени пригодни пакетићи и захвалнице за најбољи ликовни и литерарни рад на тему "Омехни се здраво".

 
Фестивал дојења
среда, 17 мај 2017 08:51
 
XXVII Недеља здравља уста и зуба
понедељак, 15 мај 2017 11:18

Под слоганом "Омехни се здраво" и ове године стоматолошка служба ДЗ "Вождовац" придружује се обележавању XXVII Недеље здравља уста и зуба у периоду од 15. до 21. маја 2017. године. Акцију обележавања на нивоу целе Србије спроводи Институт за Јавно здравље "Др Милан Јовановић Батут" и Стоматолошки факултет Универзитета у Београду, као и заводи за јавно здравље у циљу промовисања значаја оралне хигијене и исхране.

Стоматолошки тимови који раде са децом школског и предшколског узраста интензивирају рад у спровођењу превентивних мера, организује се конкурс за најбоље ликовне и литерарне радове, а најбољи међу њима биће награђени захвалницама и пакетићима на приредби која ће бити одржана 18.05.2017. године у 1230 часова у великој сали ГО Вождовац.

 


Страна 5 од 38