Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Завршени радови - у потпуности реконструисан дечији диспанзер "Јове Илића"
понедељак, 26 децембар 2022 07:25

Данас, 4. јануара 2023. године почиње са радом здравствена станица "Јове Илића" која је средствима Министарства здравља у потпуности обновљена. Дом здравља "Вождовац" израдио је пројекат. Обнова је обухватила замену крова, осветљења, врата и прозора, урађена је комплетна електрична инсталација, водоводна и канализацона мрежа, замењена је подна керамика, обновљена фасада и кров.

"Ово је јединствена прилика којом смо повећали квалитет услуга за кориснике и запослене, уважавајући све оно што је наслеђено и деценијама запостављено" изјавила је в.д. директора Дома здравља "Вождовац" др Невенка Величковић и додала: "Мере и активности здравствене заштите морају бити безбедне, делотворне и ефикасне, у складу са стручним стандардима, усвојеним водичима добре праксе, протоколима лечења и начелима професионалне етике".

 
Измене у раду Школске амбуланте "Бањица"
четвртак, 29 децембар 2022 12:46
Поштовани родитељи,
Школска амбуланта "Бањица" неће радити у периоду пролећног распуста, од 10.04 – 18.04.2023. године.
Пацијенти се могу јавити у све остале педијатријске амбуланте Дома здравља "Вождовац".
 
Редовна акредитацијска посета - 23.12.2022. године
петак, 23 децембар 2022 14:15

У петак, 23.12.2022. године завршена је редовна посета Агенције за акредитацију здравствених установа Србије Дому здравља "Вождовац", у склопу које је тим Агенције оцењивао колико Дом здравља поштује и примењује стандарде у процесима рада које Агенција препоручује установама примарне здравствене заштите.

Акредитација доприноси побољшању квалитета пружених здравствених услуга корисницима, као и унапређењу безбедности корисника и здравствених радника, те су сви здравствени радници и немедицинско особље учествовали у припреми за акредитациону посету са циљем да докажемо да заслужујемо сертификат највишег степена квалитета.

 


Страна 35 од 37