Дом здравља Вождовац

Ваша страница је  : Дом здравља Вождовац
DZ Voždovac
Телемедицина - будућност која је већ стигла
уторак, 28 фебруар 2017 12:51
 
 
У свечаној сали Дома здравља "Вождовац" 27.02.2017. године одржана је презентација иновативних решења у пружању здравствених услуга пацијентима у кућним условима, у присуству представника компације Commwell Research and Development Ltd., Секретаријата за здравство, ГО Вождовац и здравствених професионалаца установе.
 
 
 
На практичан и приступачан начин, у "реалним условима", приказане су нове могућности у дијагностици, употребом савремених информационо - комуникационих технологија, чиме начело доступности здравствене заштите добија нови смисао.
 
 
 
Извештај са трибине "Заједно до здравља"
петак, 24 фебруар 2017 11:08
У жељи да се подигне свест опште јавности о важности превенције хроничних незаразних обољења, Дом здравља "Вождовац" је 23.02.2017. године у свечаној сали организовао здравствену трибину "Заједно до здравља" на тему "Шећерна болест - тихи убица". Презентацију је одржала и одговарала на питања заинтересованих грађана прим. др Гордана Палић Јевремовић, спец. опште медицине. Трибини су у великом броју присуствовали чланови Удружења ратних и мирнодопских војних инвалида градске општине Вождовац, председник Савета за здравство Вождовца др Слађан Тимотијевић, рукововодство и запослени Дома здравља "Вождовац". Организовањем ових трибина желимо да укажемо на важност превентивних здравствених прегледа.
 
 
Презентација иновативних решења у пружању здравствених услуга пацијентима у кућним условима
среда, 22 фебруар 2017 11:24
Након учешћа на конференцији "Телемедицина" коју је организовало Министарство здравља и упознавања са производима компаније Commwell Research and Development Ltd, договорено да се у нашој установи организује презентација у "реалним условима" уз присуство здравствених професионалаца. Презентација иновативних решења у пружању здравствених услуга пацијентима у кућним условима биће одржана 27.02.2017. године у 1130 часова у ДЗ "Вождовац".

Циљ скупа јесте да се, на практичан и приступачан начин, прикажу нове могућности у дијагностици, употребом савремених информационо - комуникационих технологија, чиме начело доступности здравствене заштите добија нови смисао.
 
 


Страна 56 од 60